Sunday, June 21, 2015

Review: Bound by Honor

Judul : Bound by Honor
Seri : Bound by Blood Mafia Chronicles #1
Author : Cora Reilly
ISBN13 : 9781311736420
Edisi : Ebook (Desember 2014)
Penerbit : Smashwords
Tebal : 323 halaman
Bahasa : Inggris
Genre : New Adult/Adult (depends on how you see it, I'm sorry), Contemporary, Erotic Romance, Mystery: Crime
Average Rating : 4.20 (per 21 Juli 2015)
Tanggal Dibaca : 8 Mei 2015
Add to Goodreads
Note : Review untuk New Author 2015: Ebook Lover, Lucky No. 15: Who Are You Again, Ebooks RC, New To You: New Author, Erotic Romance RC

Bound by Honor:   
Born into one of the leading Mob families in Chicago, Aria Scuderi struggles to find her own path in a world where no choices are given. Aria was only fifteen when her parents betrothed her to Luca – The Vice – Vitiello, the oldest son of the head of the New York Cosa Nostra to ensure peace between the two families.

Now at eighteen, the day Aria has been dreading for years is looming dangerously: her wedding to Luca.

Aria is terrified of marrying a man she hardly knows, especially someone like Luca who got his nickname ‘the Vice’ for crushing a man’s throat with his bare hands. Luca might be one of the most sought after men in New York thanks to his good looks, wealth and predator-like charisma that radiates power, but the society girls throwing themselves at him don’t know what Aria does: that the bad boy aura isn’t just a game; blood and death lurk beneath Luca’s striking gray eyes and arrogant smile.

In her world a handsome exterior often hides the monster within; a monster who can just as easily kill as kiss you.

The only way to escape the marriage to Luca would be to run away and leave everything she’s ever known behind but Aria can’t bear the thought of never seeing her family again.

Despite her fear, she decides to go through with the marriage; Aria has grown up among predators like Luca and knows that even most cold-hearted bastards have a heart and she has every intention of working her way into Luca’s.

"Your marriage to me shackles you to the mafia. Blood and death will be your life as long as I live."
"Then so be it. I'll go where you go no matter how dark the path."
-Luca and Aria Vitiello, Ch. 14

Mafia and crime families are not usually my cup of tea. Aku lebih suka kehidupan yang normal, atau kalaupun ada background kriminal, hanya salah satu dari tokoh utama yang menjalaninya. Tapi aku tertantang nyoba buku ini, yang bisa dibilang buku pertama yang kubaca tentang dua orang dari dua keluarga mafia terbesar di Amerika yang terpaksa disatukan untuk menciptakan ketenangan antar keluarga.

Monday, June 15, 2015

Review: Shards of Hope

Judul : Shards of Hope
Seri : Psy-Changeling #14
Author : Nalini Singh
ISBN : 1101605219 (ISBN13: 9781101605219)
Edisi : Ebook (Juni 2015)
Penerbit : Berkley Sensation
Tebal : 513 halaman
Bahasa : Inggris
Genre : Adult, Paranormal, Urban Fantasy, Shifter
Average Rating : 4.43 (per 16 Juni 2015)
Tanggal Dibaca : 6 Juni 2015
Add to Goodreads
Baca Juga : Heart of Obsidian (buku 12), Shield of Winter (buku 13)
Note : Review untuk Lucky No. 15: Something New, 2015 Chunkster Challenge, Ebooks RC

Shards of Hope:   
The “smoldering heat, epic romance, and awesome action” of Nalini Singh’s New York Times bestselling series continues as two Arrows find themselves caught in a chilling conspiracy that spans all three races…

Awakening wounded in a darkened cell, their psychic abilities blocked, Aden and Zaira know they must escape. But when the lethal soldiers break free from their mysterious prison, they find themselves in a harsh, inhospitable landscape far from civilization. Their only hope for survival is to make it to the hidden home of a predatory changeling pack that doesn’t welcome outsiders.

And they must survive. A shadowy enemy has put a target on the back of the Arrow squad, an enemy that cannot be permitted to succeed in its deadly campaign. Aden will cross any line to keep his people safe for this new future, where even an assassin might have hope of a life beyond blood and death and pain. Zaira has no such hope. She knows she’s too damaged to return from the abyss. Her driving goal is to protect Aden, protect the only person who has ever come back for her no matter what.

This time, even Aden’s passionate determination may not be enough—because the emotionless chill of Silence existed for a reason. For the violent, and the insane, and the irreparably broken…like Zaira.

He'd made her remember she was her own person first, and his, second. No one else had a claim on her.
-Zaira Neve, Ch. 12

Sampai saat ini, Nalini belum pernah mengecewakanku. Well, sedikit ada momen 'meh' setelah baca Rock Kiss, walopun all in all aku suka sama bukunya. Masih sebagai ratu PNR favoritku, Nalini kembali dengan buku terbaru seri Psy-Changeling, Shards of Hope. Setelah di buku 12 dia membuatku kesengsem sama Kaleb Krychek, buku 13 pada Vasic Zen, Nalini sukses membuatku jatuh cinta lagi pada pria berbahaya bernama Aden Kai, pemimpin Arrow Squad yang tugas utamanya saat ini adalah menjaga para Empath.

2082. Silence memang sudah jatuh. Teknisnya. Bukan berarti semua orang mendukung jatuhnya Silence. Sebuah grup yang terdiri atas manusia, changeling, dan Psy muncul dengan agenda menjadi pemimpin dunia dan menggulingkan Ruling Coalition. Aden dan Zaira Neve, komandan Arrow Venice, diculik oleh kelompok ini. Ditembak, terluka parah, dan tidak bisa menghubungi anggota Squad lainnya, Aden dan Zaira harus bertahan hidup sambil lari dari penangkap mereka.

Review: Alpha

Judul : Alpha
Seri : Alpha #1
Author : Jasinda Wilder
ISBN : 1941098118 (ISBN13: 9781941098110)
Edisi : Ebook (April 2014)
Penerbit : NLA Digital
Tebal : 450 halaman
Bahasa : Inggris
Genre : Adult, Erotic Romance, BDSM,Contemporary
Average Rating : 3.76 (per 9 Juni 2015)
Tanggal Dibaca : 6 Mei 2015
Add to Goodreads
Note : Review untuk New Author RC 2014, Erotic Romance RC, New To You: New Author, Lucky No. 15: One Word Only, Ebooks RC

Alpha:   
The first time it happened, it seemed like an impossible miracle. Bills were piling up, adding up to more money than I could ever make. Mom's hospital bills. My baby brother's tuition. My tuition. Rent. Electricity. All of it on my shoulders. And I had just lost my job. There was no hope, no money in my account, no work to be found. And then, just when I thought all hope was lost, I found an envelope in the mail. No return address. My name on the front, my address. Inside was a check, made out to me, in the amount of ten thousand dollars. Enough to pay the bills and leave me some left over to live on until I found a job. Enough to let me focus on classes. There was no name on the check, just "VRI Inc.," and a post office box address for somewhere in the city. No hint of identity or reason for the check or anything. No mention of repayment, interest, nothing…except a single word, on the notes line: "You." Just those three letters.

If you receive a mysterious check, for enough money to erase all your worries, would you cash it?

I did.

The next month, I received another check, again from VRI Incorporated. It too contained a single word: "belong."

A third check, the next month. This time, two words. Four letters. "To me."

The checks kept coming. The notes stopped. Ten thousand dollars, every month. A girl gets used to that, real quick. It let me pay the bills without going into debt. Let me keep my baby brother in school and Mom's hospice care paid for. How do you turn down what seems like free money, when you're desperate? You don't. I didn't.

And then, after a year, there was a knock on my door. A sleek black limousine sat on the curb in front of my house. A driver stood in front of me, and he spoke six words: "It's time to pay your debt."

Would you have gotten in?

I did.

It turns out $120,000 doesn't come free.

"I'd started this crazy affair frightened and guarded and expecting the worst. Yet what I'd discovered in Valentine Roth was something totally unexpected, something unusual and incredible."
-Kyrie St. Claire, Ch. 10

Seperti biasa, aku 'merendahkan' ekspektasiku terhadap buku ini. Karena dari segi plot, Alpha cukup mainstream dan aku jadi sinis. Mungkin sudah terlalu sering, aku sedikit ngga selera awalnya. Alpha menceritakan seorang billionaire dominan yang mendekati seorang cewek dengan cara yang tidak biasa. Merasa familier?

Kyrie St. Claire sudah benar-benar bokek. Dia sangat membutuhkan uang untuk membayar biaya perawatan ibunya, biaya kuliah adiknya, dan juga biaya hidupnya sendiri. Di tengah kesulitannya, sebuah cek senilai USD 10,000 muncul di kotak posnya. Hal itu terus berlangsung selama setahun. Kyrie tahu suatu saat nanti, si orang baik pengirim uang akan 'menagih' pembayaran darinya.

Setelah setahun, Kyrie diminta ikut ke New York City  untuk bertemu si pengirim uang. Pria yang begitu misterius, yang tidak ingin identitasnya diketahu oleh Kyrie. Kyrie tidak mengenal pria itu, tapi pria itu tahu siapa Kyrie. Ketertarikan Kyrie dengan pria itu benar-benar tidak didasari prejudice apapun, apalagi karena awalnya mata Kyrie selalu ditutupi saat berdekatan dengan pria itu. Pria bernama Roth yang menyimpan modus kenapa dia memilih Kyrie, dan kenapa Roth ngotot ingin Kyrie menyukainya tanpa bantuan visual.

"I love you. That's not the promise, though, that's just a statement. The promise is this: I will do everything in my power to make this right between us. To make it work."
-Valentine Roth. Ch. 17

Tokoh Kyrie dan Roth itu sedikit bikin sebel. Kyrie modelnya keras kepala, tapi terlalu naive dan polos. Roth sih, memang tipe alpha male yang lagi ngehits banget. Pria yang begitu reclusive, misterius, dan banyak menyimpan rahasia dari Kyrie. Aku kurang suka dengan Mr. Roth, mostly karena aku kurang bisa konek sama Mr. Roth. Jasinda Wilder masih kurang bisa membuat Mr. Roth 'menarik' di mataku. Tokoh utama wanitanya juga kurang tegas, jadi aku kayak berasa baca Crossfire edisi lain...

Udah ada warning-nya kan, buku ini bertema BDSM. Kyrie bersedia submit pada Roth, dan Roth juga memuaskan Kyrie sebagai dom yang baik. Sebenernya aku pribadi kurang nyaman dengan buku berbau BDSM, this is personal. Dari segi plot, sudah kubilang tadi kalau aku mendapati plot Alpha sedikit membosankan. Mungkin dari segi gaya penceritaan, Alpha sudah cukup bagus. Aku lumayan enjoy bacanya, ngga terlalu sering ada momen "what the hell", dan secara keseluruhan, Alpha masih belum sukses meninggalkan kesan yang baik di hatiku. Masih kepengen nyoba buku kedua (Beta) tapi nanti deh setelah list bacaan berkurang.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...