Friday, November 29, 2013

November Reading Challenge Update


Nggak kerasa ya, RC tahun 2013 udah mau abis. Tinggal bulan Desember aja, dan tahun ini, bisa dibilang RC yang aku ikutin nggak selancar yang aku harapkan. Yah, karena ternyata semester 3 itu padet banget, dan karena aku mulai kuliah penjurusan (teknik) jadinya ribet banget.

Bulan ini, sayangnya aku cuma bisa baca dua buku Tante Robb. Dan salah satunya bisa dibilang merangkap aja sama RC yang ini


Dua buku ini adalah Treachery in Death (In Death #32) dan New York to Dallas (In Death #33). Untuk RC What's in A Name, aku mencantumkan New York to Dallas aja.

Di Treachery in Death, Peabody nggak sengaja mencuri dengar seorang letnan yang ternyata menyalahgunakan jabatannya untuk mengeruk keuntungan. Karena kasus itu melibatkan banyak polisi korup, dan juga kematian beberapa orang, Eve dan Peabody, tentu aja dibantu sama Roarke, McNab, Feeney, Mira, dan teman-teman, berusaha untuk menjatuhkan organisasi polisi korup itu.

Sedangkan di New York to Dallas, seorang penjahat yang dulu pernah ditangkap sama Eve kabur dari penjara. Namanya si penjahat itu dendam, dia menantang Eve untuk pergi ke Dallas dan menangkapnya. Masalahnya, kan pada tahu semua Dallas itu akar dari mimpi buruk Eve, dan awal mula keberadaan Eve Dallas. Belum lagi karena kasusnya terlalu dekat dengan ketakutan terbesar Eve.

Moga-moga aja di bulan depan, semua RC-nya selesai *amin*
BTW, aku bersenang-senang banget di Event Secret Santa 2013, dan pada tahap ini baru aja ngasihin buku ke targetku alias si X beruntung *lho kok jadi cerita SS sih?* Dan nggak sabar nungguin hadiah dari Santa. I've been such a good girl *what?!*, dan semoga aja Santa-ku berbaik hati ngasih hadiah dobel XD

Monday, November 25, 2013

Review: Wait for You


Judul : Wait for You
Seri : Wait for You #1
Author : J. Lynn
ISBN13 : 9780988982901
Edisi : English Ebook (February 2013)
Genre : New Adult, Romance, Contemporary
Average Rating : 4.29 (per 25 November 2013)

Wait For You:   
Some things are worth waiting for…

Traveling thousands of miles from home to enter college is the only way nineteen-year-old Avery Morgansten can escape what happened at the Halloween party five years ago—an event that forever changed her life. All she needs to do is make it to her classes on time, make sure the bracelet on her left wrist stays in place, not draw any attention to herself, and maybe—please God—make a few friends, because surely that would be a nice change of pace. The one thing she didn’t need and never planned on was capturing the attention of the one guy who could shatter the precarious future she’s building for herself.

Some things are worth experiencing…

Cameron Hamilton is six feet and three inches of swoon-worthy hotness, complete with a pair of striking blue eyes and a remarkable ability to make her want things she believed were irrevocably stolen from her. She knows she needs to stay away from him, but Cam is freaking everywhere, with his charm, his witty banter, and that damn dimple that’s just so… so lickable. Getting involved with him is dangerous, but when ignoring the simmering tension that sparks whenever they are around each other becomes impossible, he brings out a side of her she never knew existed.

Some things should never be kept quiet…

But when Avery starts receiving threatening emails and phone calls forcing her to face a past she wants silenced, she’s has no other choice but to acknowledge that someone is refusing to allow her to let go of that night when everything changed. When the devastating truth comes out, will she resurface this time with one less scar? And can Cam be there to help her or will he be dragged down with her?

And some things are worth fighting for…
"Yeah, I can see that and while the idea of taking you right now, against the wall, is enough to make me lose control, I want you to know that I'm serious. You're not a hook up. You're not a friend with benefits. You're more than that to me." -Cameron Hamilton, Ch. 25
Beberapa penulis berbakat menulis tokoh-tokoh menakjubkan, apapun kondisinya. Jennifer L. Armentrout, yang menggunakan nama pena J. Lynn dalam menulis romance non-Young Adult, adalah contohnya. Selain tokoh yang benar-benar captivating, jalan cerita dan intrik-intriknya juga selalu seru, membuat pembacanya nggak kepengen melepaskan buku dari tangannya.

Wait for You adalah buku New Adult J. Lynn pertama yang aku baca. Untuk genre Adult, aku udah baca Tempting the Best Man, yang ceritanya juga menarik. Wait for You mengisahkan tentang Avery Morgansten, gadis Texas yang memutuskan pergi ke West Virginia untuk kuliah karena dia pengen jauh-jauh dari orang tuanya. Lima tahun lalu, saat usianya 14, terjadi sesuatu pada Avery yang membuatnya agak nggak gampang mempercayai orang dan agak curigaan. Dan kalau tahu orang tuanya Avery sih, mereka emang bukan tipe orang tua yang perhatian. Avery hanya ingin kabur dari hidupnya yang lama.

Monday, November 18, 2013

Review: Archangel's Legion


Judul : Archangel's Legion
Seri : Guild Hunter #6
Author : Nalini Singh
ISBN : 0425251241 (ISBN13: 9780425251249)
Edisi : English Paperback (Oktober 2013) by
Genre : Adult, Paranormal Romance, Angels,Vampires, Urban Fantasy
Average Rating : 4.51 (per 11 November 2013)

Archangel's Legion:   
Nalini Singh, the New York Times bestselling “alpha author of paranormal romance” (Booklist) returns to an immortal world of violent passion and lethal power…on the brink of a deadly archangelic war.

Angels are falling from the sky in New York, struck down by a vicious, unknown force.

Vampires are dying impossibly of disease.

Guild hunter Elena Deveraux and the Archangel Raphael must discover the source of the wave of death before it engulfs their city and their people, leaving New York a ruin and Raphael’s Tower under siege by enemy archangels.

Yet even as they fight desperately to save the city, an even darker force is stirring, its chill eyes trained on New York…and on Raphael. Rivers of crimson and nightmares given flesh, the world will never again be the same…

“You know what I’ve learned from my baby girl? To enjoy the now. It’ll be gone soon enough, and no one knows what the next hour, much less tomorrow, will bring.” -Sara Haziz


“Eternity would mean nothing without you. For no power on this earth would I trade my Elena.” -Raphael, Ch. 16

“You said once that you couldn’t do this without me. Well, I can’t do this without you, Guild Hunter.” -Raphael, Epilogue

Satu kata: AMAZING.

Yep, With capital letters. Archangel's Legion, sejauh ini, adalah cerita Guild Hunter terkompleks dan terbaik yang pernah kubaca. Dari awal halaman pertama sampai halaman terakhir, aku terkesan banget sama ceritanya yang bisa dibilang emosional banget. Naik turun, kadang sedih, terharu, pengen ketawa kecil, atau sekedar ternganga kagum. I'm in total awe.

Sunday, November 03, 2013

Review: Angels' Flight


Judul : Angels' Flight
Seri : Guild Hunter #0.4, #0.5, #0.6, #3.5
Author : Nalini Singh
ISBN13 : 9781101560396
Edisi : English Ebook (Februari 2012) by Berkley Sensation
Genre : Adult, Anthology, Paranormal Romance, Urban Fantasy, Angels, Vampires,
Average Rating : 4.24 (per 4 November 2013)

Angels' Flight:   
In Angel’s Wolf a vampire becomes fascinated with the seductive angel who rules Louisiana. But all is not what it appears to be in her court.

In Angels’ Judgment a hunter must track one of her own gone bad, while surviving the deadly tests placed in her way by the archangels themselves. Unexpected backup comes from a stranger who might just be the most lethal threat of all...

Plus FIRST TIME IN PRINT

In Angels' Pawn a vampire hunter faces off against two rival factions and the angel manipulating them both, and a vampire whose help is not entirely selfless...

And NEVER BEFORE PUBLISHED

In Angels’ Dance an angel trapped in the mountain stronghold of the Refuge finds herself under siege by a warrior angel from a martial court.

Angels' Flight merupakan antologi yang berisi empat novella dari dunia Guild Hunter. Angels' Flight terdiri dari Angels' Pawn (0.5), Angels' Judgment (0.6), Angels' Wolf (3.5), dan Angels' Dance (0.4).

Angels' Pawn menceritakan Ashwini dan Janvier.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...